Agrovojvodina - Palanka doo Bačka Palanka - YTO traktori, Pronar prikolice

Ko smo mi

Agrovojvodina - Palanka doo Bačka Palanka
II železničko naselje 2, 21400 Bačka Palanka

tel. 021/6043- 379

email: vrzinag@gmail.com

Posetite našsajt i web prodavnicu  !!!

www.agrovojvodinashop.rs 


Na www.kupujemprodajem.com posetite naš izlog !
 https://agrovojvodinapalanka.kpizlog.rs/

AGROVOJVODINA - PALANKA DOO BAČKA PALANKA, od 2005 g. kao naslednik veoma uspešne privatne firme INTERTREND DOO iz Bačke Palanke i od koje je preuzela delatnost je specijalizovana za prodaju traktora, kombajna i ostale poljoprivredne mehanizacije. Naš cilj je da ponudimo kvalitetnu, jednostavnu, cenovno pristupačnu mehanizaciju i time olakšamo i unaprednimo proizvodnju naših poljoprivrednika. Sa ponosom možemo da kažemo, da je preduzeće već decenijama verni prijatelj domaćim poljoprivrednicima. Svojim višedecenijskim radom i trudom uspeli smo da steknemo dragoceno iskustvo i time opravdamo vaše poverenje. 
 Što se tiče naše prodaje akcenat je stavljen na prodaju YTO traktora u Srbiji, YTO traktori snage od 35 do 130 ks ( Fiat agri tehnologija, uvoz Kina ) i Češke ZETORE snage od 80 do 140 ks. Nove traktorske trostrane prikolice iz Poljske marke PRONAR do 5 do 12 t i Nemačke plugove marke LEMKEN

U ponudi su pomerljive freze od 1.45 mm i 1.65 mm širine,freze pipalice, poljska rotaciona kosačica sa dva diska 1.65, rasipači mineralnog đubriva od 500 do 1500 l, prkalice i atomizeri marke AGROMEHANIKA KRANJ, domaće prskalice, mulčeri, tanjirače ( lake i teške ), pneumatske i žitne sejalice, kompletan proizvodni program TUPANJAC FUTOG , FEROCOOP TEMERIN I FMP AGROMEHANIKA BOLJEVAC.
Možete ih videti na našoj internet prodavnici:
 www.agrovovjodinashop.rs 
Stovarište Agrovojvodina - Palanka doo Bačka Palanka, Bačka, Vojvodina, Srbija Agrovojvodina - Palanka doo Bačka Palanka se bavi prodajom YTO traktora i priključnih poljoprivrednih mašina na teritoriji Srbije.
Danas je naša prodaja proširena u smislu da nudimo i gume za poljoprivredne mašine, kardane, vijke i vijčanu robu, žice i elektorde za varenje , dizne, šobe, rezne i brusne ploče , sredstva biljne zaštite itd.
Deo prodajnog programa firme se odnosi na vijčanu robu, co2 žicu i elektrode za varenje, opremu za varenje, rezne i brusne ploče za metal, celokupni asortiman crne metalurgije (cevi, limovi, flahovi, unp i inp profili itd.) kao i prodaju leksana i prateće opreme i prodaju tehničkih gasova MESSER i freona.
U centru grada Bačka Palanka nalazi se naš hostel , Hostel AV Palanka , sa tradicijom rada od 10 god.

                                                                                    NEŠTO OPŠIRNIJE O ROBI KOJU PRODAJEMO 

YTO grupa je vodeći Kineski proizvođač poljoprivredne i građevinske mehanizacije.Traktori se sklapaju u Srbiji. Montažna linija za sklapanje je izgrađena 2010 g. kako bi se traktori još više poboljšali,kako bi rezervni delovi bili povoljniji i brže dostupni,a servisna podrška još kvalitetnija.Traktori se proizvode po tehnologiji FIATAGRI i kao osavremenjeni i redizajnirani FIAT predstavlja hit u celom svetu.Traktori su se pokazali kao mali potrošači,izuzetno pouzdani i snažni.U ponudi su YTO TRAKTORI od 35 ks, 45 ks, 50 ks, 55 ks, 65 ks, 80 ks,90 ks, 120 ks i 130 ks.

Za cene i informacije o njima posetite:

https://www.agrovojvodinashop.rs/novitraktorizaprodaju
                                       

                                                                             POSETITE NAŠU INTERNET PRODAVNICU !!! 
                                                      
                                                                                                   www.agrovojvodinashop.rs 


Od 2008 g. u ponudi su nove PRONAR PRIKOLICE koje se uvoze iz Poljske sa garancijom od 24 meseca. Nudimo vrlo popularne,robusne,snažne,odlično opremljene modele jednoosovinskih i dvoosovinskih prikolica sa trostranom kipom.U ponudi su PRONAR prikolice od 5 t,8,t, 10 t,12 t i 14 t
U ponudi za prodaju su po kvalitetu i tradiciji čuveni LEMKEN PLUGOVI koji se uvoze iz Nemačke, EurOpal 5, VariOpal 5, Juwel 7,8,10, Krisltall 9, Karat 9, Rubin 9

Za cene i informacije o njima posetite:
https://www.agrovojvodinashop.rs/priklju%C4%8Dnepoljoprivrednema%C5%A1ine


 
POLJOPRIVREDNE GUME, gume za traktore, prikolice, cisterne itd.

Prodajemo BKT gume ( Indija ), NORTEK ( Rusija ) 

Za cene  injihovu porudžbinu posetite:

https://www.agrovojvodinashop.rs/ostalo
Jedna od grana delatnosti firme, a tu smo najjači u Bačkoj Palankci i široj okolini je i prodaja celokupnog ASORTIMANA CRNE METALURGIJE, šavne cevi, kvadratne, pravougaone, okrugle, bešavne i pocinkovane, UNP,INP,L profili,armaturne mreže,armatura glatka, svetlovučeni pun materijal, firkanti, flahovi, HV, TV, POC i AL limovi, rukohvati, ZP profili, istegnuti metal, grifovana žica, šahte itd., u ponudi su i cevi II klase.​​​​ 

Već duže vreme prodajemo LEKSAN I PRATEĆU OPREMU za njega u Bačkoj Palanci, Bačka , Vojvodina, Srbija Leksan Tuplex ( uvoz EU ) debljine 4,6,8 i 10 mm.Dimenzija table 2.1 x 6 m, seče se po dužini za potrebe kupca.UV zaštita, garancija na sunce i grad od 10 god.Završne U lajsne , spajajuće H lajsne, AL lajsne, ukrasni ekseri  

DAEWOO POWER PRODUCTS

Daewoo Power Products dugogodišnji je proizvođač u području mašina i alata. Visoka kvaliteta, robusni i praktični proizvodi – to je misija kojom se ide prema naprijed. Odabirom Daewoo proizvoda vrednujete svoje vrijeme i novac prateći sve trendove napredne tehnologije i dizajna. Široka paleta proizvodnih linija od čega su svi proizvodi certificirani i podvrgnuti strogoj kontroli u svim fazama proizvodnje.
Daewoo alati obuhvataju prodaju električnih i akumulatorskih brusilica, bušilica, čekića, odvijače, šrafilice, kompresore, trimere za travu, trimere za živicu, benzinske agregate, rasprskivače, inventore, ususisivače za sivo i mokro usisavanje, električne i akumulatorske kosačice, peromate , motorne testere, vibracione i stone brusilice, kružne testere, maske za zavarivanje itd.
Garancija je od 2 god., za većinu proizvoda besplatna je isporuka kurirskom službom u roku od 2-5 radnih dana.
Za njihove cene i narudžbinu posetite:

https://www.agrovojvodinashop.rs/daewoopowerproducts


Powered by WebExpress